fredag 13 september 2013

Sommarpyssel!

Hej allihopa - glad sensommar/höst!
Hoppas ni har en riktigt skön sommar kära läsare! Själv har jag fått tonvis med inspiration från alla möjliga olika platser. Vad sägs om franska rivieran? Taxinge Näs slott? Och några besök i färghandlar och på IKEA - the furniture store!
Under sommaren har jag tagit mig an mitt sovrum som inredningsprojekt. Fast trots att jag fått så mycket inspirationskällor började lusten att renovera med en byrå jag såg i en lågprisaffär - slitet svart stål med lådor som hade bilder i vintagestil på framsidorna. Bilderna var olika, men såg mest ut som gamla franska, italienska och engelska vykort från deras huvudstäder. Plötsligt fick jag en slags uppenbarelse - det var dags att sätta min egen prägel på rummet därhemma!
När jag kom hem försökte jag leta reda på liknande bilder på internet, utan särskilt bra resultat. Till slut bestämde jag mig för att det var dags att förbättra mina Photoshop-kunskaper. :D



Det var jätteroligt att lära sig göra vintagebilder i datorn, och kunskaperna förbättrades avsevärt - en helt ny värld öppnade sig!

Här är bilder från sommarens inspiration och projekt. Jag kommer k´nog skriva mer regelbundet nu när sommaren är slut och allt dragit igång igen. Vi hörs!

Kram Annie